IP PLUS®
-hitsausjärjestelmä

Ota yhteyttä

IP PLUS® Suomalainen innovaatio viettoviemäreiden liittämiseen hitsaamalla

IP PLUS® -hitsausjärjestelmä on kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu viettoviemäreiden liittämiseen hitsaamalla. Hitsausrengas takaa liitoksille ainutlaatuisen mekaanisen ja kemiallisen kestävyyden, joka varmistaa liitosten kestävyyden ja tiiveyden. IP PLUS® soveltuukin erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi jätevesien viemäröintiin pohjavesialueilla, huoltoasemilla, teollisuudessa mutta myös rakennusten sisäpuolisissa ratkaisuissa sekä maatalouden liete- ja jätevesijärjestelmissä.

IP PLUS® -hitsausrenkaan asennus onnistuu nopeasti vain muutamalla työvaiheella. Lisäksi hitsausprosessi tallentuu hitsauslaitteelle myöhempää laadunvalvontaa varten. IP PLUS® -hitsausjärjestelmä sisältää kaikki liittämiseen tarvittavat hitsausrenkaat sekä täysautomaattisen hitsausmuuntajan.

Tekniset tiedot

Testatut ja viranomaishyväksytyt IP PLUS® -hitsausratkaisut polypropeenisten standardien EN 1852 ja/tai EN 14758  mukaisten maaviemärijärjestelmien hitsaamiseen kokoluokassa 110 – 560 mm. Tutustu tarkemmin IP PLUS® -hitsausjärjestelmän ominaisuuksiin alla olevan videon avulla.

IP PLUS® käyttökohteet

  • Pohjavesialueiden viemäröintiin
  • Aggressiivisten jätevesien johtamiseen
  • Kohteisiin, joissa liitoksien täytyy kestää vetoa ja painetta
  • Kohteisiin, joissa on riski juuriston tunkeutumiselle viemäreihin

Voinko auttaa sinua oikean ratkaisun löytämisessä?

Ville Rautiainen

Tehtaanjohtaja, ruiskuvalutuotteet ja hitsausrenkaat

p. 044 0321 025
ville.rautiainen@bellapipe.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous
    Lisää liite
    Tiedostoa ei valittu.