Bellapipe Oy

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Olemme suomalainen yli 20 vuotta vanha muovialan asiantuntijayritys. Intohimonamme on löytää ja kehittää uusia ja parempia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Oli kyse ruiskuvalutuotteista tai hitsausratkaisuista, me innostumme aina kun pääsemme ratkaisemaan uudelle käyttökohteelle kustannustehokkainta ja kestävintä ratkaisua!

Tapamme toimia ketterästi mahdollistaa asiakkaidemme tarpeiden täyttymisen. On kunnia-asiamme löytää ja tuottaa ratkaisut harvinaisimpiinkin käyttötapauksiin, tehokkaasti ja laadukkaasti. Nautimme, kun pääsemme yhdistämään asiantuntijuuttamme asiakkaidemme ideoiden kanssa, jonka lopputuloksena syntyy konkreettisia tuotteita.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ympäri Eurooppaa

Tarinamme alkulähde ja tuotantotilamme sijaitsevat Karstulassa, Keski-Suomessa, mutta palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ympäri Eurooppaa. Hitsausrenkaiden myynnistä Manner-Euroopassa vastaa saksalainen osakkuusyhtiömme Sabug GmbH.

Kerro meille, kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi parhaimman ratkaisun löytämiseksi. Kerro vain tarpeistasi, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Palvelumme

Kaipaatteko räätälöityä ratkaisua? Kerro ideastasi, niin autamme sinua suunnittelemaan tuotteen, joka edistää liiketoimintaanne. Huolehdimme halutessasi niin suunnittelusta, valmistuksesta, varastoinnista kuin logistiikasta. Miten vain on teille paras tapa toimia!

Tuotesuunnittelu

Uusi tuote ajatuksissa, mutta et ole aivan varma millainen sen tulisi olla? Suunnittelemme sinulle tuotteen ideasi pohjalta. Autamme parhaimman ratkaisun kehittämisessä aina materiaalivalinnasta lähtien.

Tutustu tarkemmin

Muottisuunnittelu

Onko sinulla jo valmis ajatus muotista, jonka tarvitsette? Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan teknisesti ja käyttötarkoitukseenne sopivimman muotin.

Lue lisää

Ruiskuvalutuotanto

Käytettävissäsi on ruiskuvalutuotanto, jonka avulla teemme yhdessä ideoista konkreettisia tuotteita. Huolehdimme puolestasi tuotteiden kokoonpanot, pakkaamisen sekä varastoinnin. Aina tarpeesi mukaan!

Tutustu tarkemmin

Tuotteemme

Valmiista valikoimasta löydät parhaimmaksi todetut ruiskuvalutuotteet valmistavalle teollisuudelle. Jos etsit hitsausratkaisua, joka takaa täydellisen putkiliitosten pitävyyden, suosittelemme tutustumaan IP PLUS® -hitsausjärjestelmään tarkemmin!

Ruiskuvalu­tuotteet

Laadukkaat viemärikaivojen ja -putkien osat valmistavalle teollisuudelle. Ruiskuvalutuotteemme on suunniteltu, testattu ja valmistettu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa. Jos valikoimasta ei löydy valmiiksi sopivaa tuotetta, voimme myös suunnitella ja tuottaa sellaisen sinulle!

Tutustu tuotteisiin

Hitsaus­ratkaisut

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen IP PLUS® -hitsausjärjestelmän, jonka avulla liität muoviputket yhteen varmasti sekä kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös räätälöidyt hitsausratkaisut aina käyttökohteesi erityispiirteet huomioiden.

Tutustu ratkaisuihimme

Kysy lisää tai pyydä tarjous
    Lisää liite
    Tiedostoa ei valittu.