16.8.2023

Bellapipe Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote
Karstula 15.8.2023

Bellapipe Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Bellapipe Oy:n toimitusjohtaja Marko Kojo on päättänyt 14.8.2023 alkaen siirtyä uusiin haasteisiin yrityksemme ulkopuolelle. Bellapipe Oy:n hallitus kiittää Markoa hänen panoksestaan ja omistautumisestaan yrityksemme kasvattamiseen ja kehittämiseen. Marko on tuonut mukanaan kaupallista näkemystä, ammattitaitoa ja uusia kehitysideoita, ja toivomme Markolle menestystä hänen jättäessään Bellapipen.

Bellapipe Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.9.2023 alkaen nimitetty Annika Vainio. Annika on kokenut toimitusjohtaja ja toiminut mm. Bellapipen hallituksen puheenjohtajana sekä jäsenenä kahdeksan viime vuoden ajan. Bellapipe on vahvasti sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan ja tuottamaan innovatiivisilla ratkaisuillaan lisäarvoa yhteistyökumppaneilleen ja jatkaa valitsemallaan strategialla uuden johtajuuden alaisuudessa.

Bellapipe Oy Hallitus

Lisätietoja:

Jukka Kallioinen
hallituksen puheenjohtaja
jukka.kallioinen@bellapipe.fi

Annika Vainio
toimitusjohtaja
annika.vainio@bellapipe.fi
puh. 040-5133017

Lue myös

Uutinen

Bellapipe on lunastanut paikkansa Saksan markkinoilla

Bellapipe Oy:n pitkäjänteinen työ ja innovatiivinen tuotekehitys ovat tuottaneet tulosta, sillä yritys on nyt vahvasti mukana Saksan hitsattujen liitosten markkinoilla. Tämä ei ole ollut sattuman kauppaa, vaan tulosta vuosien...

Lue lisää
Uutinen

Bellapipe mukana Yhdyskuntatekniikka 2023 -näyttelyssä 10.-11.5.2023

Olemme mukana Yhdyskuntatekniikka 2023 -näyt...

Lue lisää